Hirdetés


”Elég unalmas, hogy a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.🤨 Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: vegyünk maszkokat, alkoholos géleket (anélkül, hogy elmondanák, hogy ezeket a géleket nem szabadna használni huzamosabb ideig, mert az etanollal eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját: 🧐 bőrünk lipidrétegét, amely gátot szab a vírusoknak… (Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott használatának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhetően a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik).
🥶 Minél többet használjuk ezeket az alkoholos kézfertőtlenítőket, bőrünk legfelső rétege annál áteresztőbb és érzékenyebb lesz a vírusokra. Elsősorban a “klasszikus” szappanokat használjunk!
🥶 A média egy külső megoldásról beszél csak: egy jövőbeli gyógyszeres kezelésről vagy egy oltóanyagról, amelynek forgalomba hozatali engedélyét biztosan el fogják hanyagolni a “sürgős helyzetre” hivatkozva…
🚀 Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok esetében), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon megerősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassunk.
🤓 Miért nem vonják be az információs csatornákba azokat, akik idejük 95%-át több hete ezzel a témával foglalkozva töltik: az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, úgy mint a táplálkozási tanácsadók, természetgyógyászok, homeopaták, fitoterapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek az emberek tájékoztatásában és a megelőzés terén, és ezáltal levehetnék a terhet a frontvonalban lévő orvosokról?!
🍔🍟🍕 Miért nem mondják el az embereknek, hogy a gyorsételek, a “mű” kaják fogyasztása (mint pl. a feldolgozott és finomított élelmiszerek) az elsők, ami elpusztítják az immunvédekezésünket?

Hirdetés

🐧 Hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk állapotától függ (és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől)?
🍎 S azt, hogy a hazai, nyers, szezonális zöldség- és gyümölcsfogyasztás a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors feltöltéséhez?
🙊🙉🙈 Miért nem magyarázzák el, hogy a böjt mindössze 3 nap alatt megerősíti az immunrendszert?
👌Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt megemeli az egyes T limfociták szintjét?
🌿Miért nem magyarázzák el, hogy az olyan növények, mint pl. az echinacea, koncentrált formában néhány hét alatt megnövelik az immunvédelmet? (lett volna rá időnk a vírus megjelenése óta…)
⚖️ Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, valamint a nagy dózisú C-vitaminról és ásványi anyagokról, úgy mint a cinkről és a szelénről?
🔥🥋 Miért nem beszélnek a testmozgás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga jótékony hatását az immunrendszer erősítésében?
🤖 Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem erősen rombolja az immunrendszert? És miért ez az egyetlen mainstream média által közvetített érzelem, ami olyan szorongást idéz elő, hogy napról napra egyre jobban gyengít minket…?
⛑️ Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy olyan védekező és öngyógyító képességeik vannak, amelyek erősebbek a világ bármely gyógyszerétől, és ezek a képességek gyorsan aktiválhatóak?
👩🚀 A testünk egy igazi gyógyítógép!
👽 Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, tartsunk igényt a személyes erőnkre, és vegyük át az irányítást saját egészségünk és a jövőnk felett.”
Forrás: Jose Gorrochategui, természetgyógyász
Kép forrása: Pixabay

Végre egy értelmes írás jött szembe. Elgondolkodtató🤨

Senki sem beszél róla…
''Elég unalmas, hogy a járvány kellős…

Posted by Anett Kollár on Tuesday, 1 September 2020

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés