Hirdetés


Hoztunk neked egy vicces történetet, ami biztosan mosolyt csal az arcodra. Olvass tovább, ha szükséged van egy kis nevetésre.

Hirdetés

John hatalmas másnapossággal ébredt a cégének éves karácsonyi buliját követő napon. Általában nem szokott sokat inni, de ezen a bizonyos partin úgy folytak az italok, mint még soha. John nem emlékezett, hogyan jutott haza a buliból, minden homályos volt. Ráadásul teljesen rosszul érezte magát, és fogalma sem volt arról, hogy részegen csinált-e valami hüly3séget.

Hirdetés

Amikor végül sikerült kirángatnia magát az ágyból és kinyitnia a szemét, az éjjeliszekrényén egy pohár vizet és néhány fejfájás elleni tablettát látott. A pohár víz mellett egyetlen vörös rózsa volt. John felállt, és meglátta a ruháit az előtte lévő széken, szépen összehajtogatva. Körülnézett a szobában, és látta, hogy minden tökéletesen tiszta, mintha csak most takarítottak volna. Körbesétált a házban, és látta, hogy mindenhol ugyanez a helyzet – az egész ház tiszta és rendezett volt. John bevett néhány fejfájás elleni tablettát, és zihált, amikor meglátta magát a fürdőszobatükörben.
Az egyik szeme fölött hatalmas zúzódás volt. A tükör alsó sarkában egy kis cetlit is látott. A kis cetli tele volt szívekkel, és látta, hogy a felesége még egy piros rúzsos csókot is hagyott rajta. A cetlin ez állt:

Hirdetés

„Szia édesem! A reggeli az asztalon van. Elmegyek bevásárolni, hogy ma este megfőzhessem a kedvenc vacsorádat. Szeretlek!”
John kibotorkált a konyhába, és valóban, a reggeli ott volt az asztalon. Rántotta, frissen főzött kávé és a mai újság feküdt az asztalon. John fia az asztalnál ült és evett.
John megkérdezte;
Fiam, van fogalmad arról, hogy mi történt tegnap este?”
A fia válaszolt:
„Igen, hajnali háromkor jöttél haza, teljesen részegen. Ráestél az előszobai asztalra és összetörted. Aztán összehánytad a padlót, és nekirohantál egy ajtónak. Valószínűleg így szerezted azt a monoklit…”.
John zavartan kérdezte a fiát:
„Oké… Akkor miért van itt minden olyan tiszta és rendezett. Fent van a rózsa, a reggeli az asztalon, anyukád pedig épp vacsorához vásárol?”.

Hirdetés

A fia válaszolt: „Ó, igen, az… amikor anya felvitt az ágyba és elkezdett vetkőztetni, te azt kiabáltad: „Hagyj békén, én házas ember vagyok!”.
A tanulság?
Egy törött asztal megjavítása körülbelül 40 dollárba kerül…
Reggeli és kávé 5 dollár körül..
Két fejfájás elleni tabletta, néhány cent?
A megfelelő dolgot a megfelelő időben mondani: Megfizethetetlen!

Hirdetés
Categories: Viccek

Hirdetés