Hirdetés


Nagy erőkkel keresnek egy férfit a rendőrök Budapesten, aki egy járókelő nyakából tépte le a nyakláncán lévő medált, az elkövetőről felvétel is készült.

Hirdetés

Ismeretlen tettes
A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Hirdetés

Letépte a nyakláncot
A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2023. április 24-én 14 óra 13 perc körül Budán, a Vend utca és a Muraközi út kereszteződésénél egy járókelő nyakából leszakította az aranyláncán lévő medált és elmenekült.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ő az!

Hirdetés

Ezt kéri a rendőrség
A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nem egyedi eset
Amint azt a BudaestKörnyéke.hu is megírta tavaly nyáron a Lehel téri piacon szúrta ki, a jellemzően idős áldozatait, majd követte őket és letépte a nyakláncukat.

Hirdetés

Idős asszonyokat támadott meg
Az elkövető több, összesen három alkalommal az éppen hazaérkező idős asszonyokat támadta meg a társasház lépcsőházában, vagy liftjében. Két idős asszony nyakláncát kitépte a nyakukból, majd a zsákmánnyal elfutott, a harmadik nőt azonban cselekménye közben meg is lökte.

Róla is készült akkor videó:

Kiemelt kép: Az elkövető – Forrás: police.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés