Hirdetés


A térfigyelő kamerák néha egészen különös pillanatokat rögzítenek. Egy San Diegó-i családi ház kamerája éppen egy tolvaj “munkáját” filmezte, aki egy garázsban felejtett, 1300 dolláros biciklit készült elvinni. A család kutyája azonban közbeszólt, de nem éppen úgy, ahogyan azt várnánk.

Hirdetés

Az esetet a The Washington Post számolt be elsőként. A felvételen látható, hogy a tolvaj már majdnem távozik a zsákmánnyal, amikor a család golden retrieverje megjelenik. A kutya, ahelyett hogy támadna vagy ugatna, lelkesen és farkcsóválva közeledik az idegenhez, egyértelműen játékra készen.
A tolvaj váratlanul a kedvesebbik énjét mutatta meg: visszatért a garázsba, és nem csak simogatta, de egy jó darabig játszott is az ebbel. “Szia, haver, gyere ide! Te vagy a legmenőbb kutya, akit valaha láttam. Annyira édes vagy, én is szeretlek! Hol van a gazdád? Nem kéne nyitva hagynia a garázsát,” – mondta a férfi, miközben a kutya hanyatt fekve hódolt az örömteli simogatásnak.

Hirdetés

Hirdetés

A különös találkozás után a tolvaj biciklistül továbbállt, a kutya pedig valószínűleg értetlenül nézett utána.
Az esetről készült videót a helyi rendőrség tette közzé, arra kérve a lakosokat, hogy aki ismeri a férfit, jelentkezzen. A videó azóta számos kommentet és megosztást kapott, sokan az állat barátságosságán és a tolvaj emberi oldalán csodálkoznak.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés