Hirdetés


Az Oakland megyei seriff hivatalának közlése szerint a vízbefulladt áldozat a Kent-tóban úszott a Martindale Beach-en a Kensington Metroparkban a Memorial Dayen.
A hatóságok szerint egy 6 éves kislány meghalt, miután az emléknapon egy detroiti tóban úszott.

Hirdetés

A detroiti lakosú kislány hétfőn 17:30 körül úszott a Kent-tóban a Kensington Metroparkban lévő Martindale Beachnél lévő Kent-tóban, amikor az eset történt – közölte az Oakland megyei seriff hivatala.
Az egyik szemtanú, Emylea Darrah az NBC WDIV-TV csatornának elmondta, hogy mintegy 50 ember alkotott emberi láncot, hogy megpróbálják kimenteni a gyermeket.
Az áldozatot a Metro Detroit News Instagram-oldalának beszámolója szerint 18:20 körül találták meg a víz alatt.
A kislányt a WDIV-TV szerint a novi Providence kórházba szállították, ahol a tisztviselők szerint később halottnak nyilvánították.

Hirdetés

Több tucatnyi járókelő csatlakozott a fiatal lány vízből való kimentéséhez. Darrah a WDIV-TV-nek elmondta, hogy “eléggé lenyűgözte” az emberek száma, akik hajlandóak voltak “emberi láncot alkotni, hogy a vízben sétáljanak, hogy megpróbálják megtalálni ezt a kislányt”.
A helyszínt leírva Darrah azt mondta: “Rengeteg rendőr jelent meg, egy búvárcsapat is megjelent, egy rendőrségi drónt is felküldtek, és aztán talán 50 ember alkotott egy emberi láncot”.
Majd így folytatta: “Mindannyian karonfogva összekapcsolódtak, és mindannyian végigmentek a parton, ahol szerintük a nő lehet, hogy arra járt”.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés