Hirdetés

Fotó: Kennedy News and Media

Megdöbbentő biztonsági felvételek láttak napvilágot egy nőről, akit egy róka kegyetlenül megtámadott a saját udvarán.
A videót eredetileg a meg nem nevezett nő férje, Paul Russo osztotta meg a Facebookon augusztus 21-én.
“A feleségemet tavaly júliusban megtámadta egy veszett róka” – írta.

Hirdetés
“A barátunk összevágta a biztonsági kamera felvételét, és elkészítette ezt az oktatóvideót, hogy közzétegyük, és ezzel figyelmeztessünk mindenkit, hogy ez bárkivel megtörténhet”.
A felvételen, amely július 25-én délutánra van időzítve, látható, ahogy a nő kilép a New York állambeli Ithacában lévő bejárati ajtaján, miközben a mobiltelefonján beszél.
Miközben a nő a bejárati járdán áll, egy róka jön mögötte, és a lábára veti magát.

Hirdetés

A nő megpróbálja elrúgni és eldobni az állatot, mígnem egy szomszéd, aki meghallja a sikolyait, egy nagy bottal odarohan. A róka elhúzódik, miközben a nő visszabiceg az otthonába.
A róka még egyszer visszatért a házaspár hátsó udvarába, mielőtt megpróbált megtámadni egy másik személyt a közelben. Ezúttal a rókát megölték, és a Cornell Egyetem laboratóriumába vitték, ahol a veszettségi teszt pozitív lett.
A szerkesztett videóban fotók is láthatók a nő sérüléseiről, amelyek között kiterjedt harapásnyomok és karmolások vannak a kezén és a vádliján.
“Gyönyörű állat volt, és nem akartam bántani” – idézik a nőt a videóban.
“Sajnos nem volt más választásom, minthogy visszavágjak, mert nem tudtam elmenekülni. Hála Istennek, hogy megjelent a szomszédom”.

HirdetésForrás: York Post
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés