Hirdetés

Fotó: Anthony Devlin / Stringer / Getty

Felkerült a YouTube-ra egy videó, amelyen Vilmos herceg szembeszáll egy fotóssal, miközben a családjával biciklizik, és a királyi család nem örül ennek. A Telegraph beszámolója szerint a királyi család szerint a videó sérti a Cambridges magánéletét, és a Kensington-palota munkatársai arra kérik a YouTube-ot, hogy vegye le.
A videót több mint egy évvel ezelőtt vették fel a Cambridges vidéki háza közelében. A felvételen látható, ahogy a herceg láthatóan feldúlt egy fotósra, aki viszont azt állítja, hogy semmi rosszat nem tesz azzal, hogy ott van.

Hirdetés
Mint a The Telegraph megjegyzi, Vilmos herceg már korábban is beszélt a közösségi médiával kapcsolatos aggodalmairól, 2018-ban azt mondta: “Nagyon aggódom azonban amiatt, hogy minden kihívásnál, amivel szembe kell nézniük – álhírek, szélsőségesség, polarizáció, gyűlöletbeszéd, trollkodás, mentális egészség, magánélet és zaklatás – a technológiai vezetőink úgy tűnik, hogy a háttérben maradnak. Az önképük annyira a jót szolgáló pozitív erejükön alapul, hogy úgy tűnik, képtelenek konstruktív vitát folytatni az általuk okozott társadalmi problémákról.”

Hirdetés

Ő és Kate Middleton rendkívül bizalmasan kezelik gyermekeiket, és a születésnapi képek megosztásán és az alkalmi királyi eseményekre való elhozásukon kívül igyekeznek távol tartani őket a nyilvánosságtól, hogy normális gyermekkoruk lehessen. A Telegraph beszámolója szerint míg a brit nyomtatott sajtó általában tiszteletben tartja Vilmos és Kate határait, addig a közösségi médiát nehezebb lehet ellenőrizni – nem is beszélve az Anglián kívüli bulvárlapokról.
Egyelőre nem világos, hogy a Vilmos hercegről készült felvételeket miért most hozták nyilvánosságra, amikor már több mint egy évesek, de az magától értetődő, hogy őt és a gyerekeit egy privát biciklitúrán filmezni semmiképpen sincs rendben.

Hirdetés@wayne_barrett Prince William pissed off with paparazzi following him at Sandringham. #royalfamily #princewilliam #paparazzi ♬ original sound – Wayne Barrett

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés