Hirdetés

Fotó: northfoto


Katalin hercegné rákbetegsége mélyen érintette az Egyesült Királyságot. Az eset különösen megviselte férjét, Vilmos herceget, aki a nehéz hírek hallatán, felesége elvesztésének gondolatával küzdve, ideiglenesen háttérbe szorította közfeladatait, hogy maximálisan támogathassa őt. A herceg hosszú távollét után ismét a nyilvánosság elé lépett.

Hirdetés

Egy jótékonysági rendezvényen, ahol a Surplus to Suppert szervezet élelmiszerosztásánál segédkezett, Katalin állapotáról is szót ejtett. Míg ő zöldséget aprított és pakolásban segédkezett, egy önkéntes odalépett hozzá, és átadott neki egy üzenetet, amely a rákkal küzdő feleségének és édesapjának szólt, kívánva mihamarabbi gyógyulásukat. Vilmos meghatódottan köszönte meg: „Nagyon hálás vagyok, ez igazán kedves”.

Hirdetés

Vilmos herceg az elmúlt heteket kizárólag családja körében töltötte, hogy támogathassa Katalint kezeléseinek kezdetén, és arra kérte az értük aggódókat, hogy támogatásukat úgy fejezzék ki, hogy elegendő teret engednek nekik a nehéz időszak feldolgozására.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés