Hirdetés


“Hatalmas bejelentést tett a Gáspár-család, 14 év után újraindul a Győzike Show. Lehet megint követni Győző és Bea asszony mindennapjait, de egy csavarral! Hiszen a RTL helyett a TV2 képernyőin láthatjuk majd őket” – írja a Blikk.

Hirdetés

A Győzike Show rajongói számára jó hír, hogy a műsor 14 év után ismét visszatér a TV képernyőire. Jelenleg még bizonytalan, hogy a Gáspár család mely tagjai tűnnek fel újra a népszerű reality-ben, így az sem egyértelmű még, hogy Gáspár Evelin és Virág is részt vesznek-e a műsorban. A TV2 már hosszú ideje készül a Győzike Show újbóli műsorra tűzésére, és egy Blikkhez közeli forrás szerint:

Hirdetés

“A TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés