Hirdetés

Fotó: Blikk, Ringier


A Győzike Show tizennégy év szünet után tér vissza a TV2 képernyőjére. Az új évad kapcsán felmerült, hogy Gáspár Evelin és Virág ismét részt vesznek-e a műsorban, tekintve, hogy gyerekkorukban átélt traumákhoz kötik az akkori forgatásokat. 2005-ben, amikor a műsor indult, Evelin mindössze hét-, Virág pedig két éves volt. Az otthonukban tartózkodó stáb jelenléte 0–24 órában nehezen volt elviselhető számukra, és ezt később traumaként írták le.

Hirdetés

“Csak annyi maradt meg, hogy az operatőrök közül többen is voltak, akik szívesen játszottak velem. Nagyon szerettem őket, egy-kettővel a mai napig jó kapcsolatban vagyunk” – mondta korábban Virág a Storynak.

Hirdetés

“De kicsi voltam, amikor a Győzike Show-t forgatták, így nincs sok emlékem róla. Olyan 6-7 éves lehettem, amikor felfogtam, miről szól valójában. Emlékszem, amikor első osztályba mentem az általános iskolában, elszégyelltem magam a többiek előtt, amikor a szüleim kísértek be az ajtón. A suliban nagyon zavart, hogy mindenki tudja, ki vagyok. Már kis koromban is utáltam, hogy bárki odajött hozzám a boltban, hogy közös képet készítsenek velem. Már akkor visszahúzódó voltam, de közben nagyon is lobbanékony. Nem is igazán volt igazi gyerekkorom. Az enyémből kimaradt az egymásnál alvás vagy a sok játék. Ezt szörnyen bánom. Később, a középiskolában sem javult a helyzet, még 15-16 évesen is zavart, hogy ha valaki meglátott az iskola folyosóján, egyből a Győzike Show-t emlegette.”

Hirdetés

Evelin idősebb volt, több emléke van. Szerinte nem volt gyerekkora, és az, hogy nem állt a rendelkezésére pszichológus, az azt eredményezte, hogy felnőttként sokkal több mindent kell magában helyre tennie. Fájlalja, hogy gyerekként nem volt beleszólása nem volt abba, akar-e szerepelni vagy sem.

A Győzike Show-s időszakról ráadásul Gáspár Beának sincsenek túl jó emlékei, noha ő biztosan szerepelni fog az újonnan induló realityben.
“Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés