Hirdetés


Vitray Tamás, aki negyven év után vált el harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől, nemrégiben, 90 éves korában ismét házasságot kötött, ami sokakat meglepett. Az újságírók kérdezték a döntés okáról, és Vitray válasza nem maradt el.

Hirdetés

Vitray korábban úgy nyilatkozott új kedveséről, hogy „Ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon lesz, egész biztosan segít nekem, sőt már hozott is témát” – mesélte.

Hirdetés

Nyilván sokakat megbotránkoztat, hogy a műsorvezetőnek, hogy jut eszébe 90 évesen ismét megházasodni, méghozzá életében már negyedszer.
Ez a kérdéskör A Nő háromszor című műsorban is felmerült, ahol Köböl Anita műsorvezető mellett Pataki Ági, Horgas Eszter és Vitray voltak a vendégek. A fuvolaművész mindenki helyett nekiszegezte a kérdést:

“Miért fontos négyszer esküt tenni?”– fordult a tévéshez. Sőt, arra is választ keresett, hogy „az ember negyedszer is ugyanolyan hittel és bizalommal tud esküt tenni?”

Vitray az első kérdésre így válaszolt: „Meggyőződésből”

Hirdetés

Aztán azzal folytatta, hogy szerinte azért, mert korábban nem sikerült az eskü szerint élni, még nem kell feladni.

“Az atlétikában is van három kísérlet, én eggyel többel próbálkozom, és nagyon örülök, hogy van”– tette hozzá a kérdésre.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés