Hirdetés


Vitray Tamás egy nemrégiben készült interjú során szembesült kellemetlen kérdésekkel korábbi nőügyeivel kapcsolatban. Rangos Katalin, a Heti Libazsír YouTube-műsor vendégeként, nem elégedett meg egyszerű válaszokkal, amikor a veterán tévésnek a jelenlegi menyasszonya előtti kapcsolatáról faggatta.

Hirdetés

Az interjúban előkerült a tévélegenda kései házassága, a jegygyűrűje és felesége mellett egy korábbi nőismerős is, amelyre Vitray számára váratlanul került sor. A 91 éves művész végül egy atyai tanáccsal és egy mosollyal próbálta lezárni a nehezen kezelhető beszélgetést.

Hirdetés

Íme, a beszélgetés:
“Hogy csinálja, legyen szíves, és akkor leszállok erről az egészről, hogy magáért 80 fölött is vetélkedtek a nők, merthogy ez történt konkrétan. Tehát ezelőtt, a 90. születésnapján ott voltam, azt még egy másik hölgy szervezte” – dobta fel a labdát Rangos Katalin, mire Vitray röviden annyit válaszolt, hogy „igen, de baráti alapon.”

“Igen? Ő nem így tudta” – kontrázott azonnal a riporter, majd kifejtette, miszerint a meg nem nevezett hölgy bizonyosan abban a hitben élt, hogy Vitray Tamással egy párt alkotnak.

„Minket, vendégeket így hívott. Na, mindegy, nem kell nekünk mindent tudnunk” – mondta, mire Vitray Tamás nyugtázta:

“Bizony nem, és nem kéne mindent megkérdezni!”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés