Hirdetés

Ezt a csillagjegyet elárulják, ez pedig megházasodik. Rád milyen sors vár?

Kos

A 2019-es év a Kos számára sikeres lesz, bármilyen új dologba is kezd. Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés vagy egyetemi felvételi, bátran kezdj bele ezen új dolgokba. Mellesleg belső változások is be fognak következni. Ezen csillagjegy képviselői végre fegyelmezettek lesznek és végre először gondolkodni fognak és csak azt követően fognak cselekedni. Az év szimbólumának a hatására féktelen energiájukat helyes irányba fordítják. Utazz többet, hiszen az utazás nem csak a látókörödet szélesíti, de új és hasznos ismeretségeket is hozhat számodra.

Bika

A következő év szorosan összefonódik a családi boldogsággal. Az új év segítségedre lesz abban, hogy szeretetteli kapcsolatba kerülj a hozzád közelállókkal. Végre el tudsz tölteni egy közös estét a szeretteiddel, akiknek már annyira hiányoztál, mert nagyon keményen dolgoztál 2018-ban. Az erőfeszítéseid nem voltak hiába valóak, mert az év elején egy érdekes ajánlatot fogsz kapni, ami elősegíti a karrieredet. Azt tanácsoljuk, hogy ezt azonnal fogadd el, mert a csillagok állása nagy sikerrel kecsegtet.

Ikrek

A szerencsés 2018-es évet a bölcs és céltudatos 2019-es év váltja, ezért e csillagjegy képviselői számára az értékek átgondolásának az időszaka veszi kezdetét. Valóban sok kérdés és kétely fog felmerülni benned, hogy megéri-e ez, azt a sok erőfeszítést és idegeskedést. Nem kell ezen sokat rágódnod, hiszen ez az év a siker éve lesz, ami szerencsét hoz neked. Iratkozz be valamilyen tanfolyamra, foglalkozz önképzéssel. Nagy a valószínűsége van annak, hogy a következő évben egy új vállalkozásba kezdesz és a pénztárcád is kellően feltöltöd. A pénzügyi sikereid önbecsülést adnak számodra.


Rák

A Rákok nagyon zárkózottak, a 2019 viszont nyitottságot és barátságosságot “követel”. Ezért az év eleje kissé nehéz lesz, mert e csillagjegy képviselő nehezen fognak megnyílni a lehetőségek hatására. Érdemes megjegyezni, hogy ezek változások radikálisak lesznek. Lehetséges, hogy munkahelyet fogsz váltani, de még az is előfordulhat, hogy elköltözöl egy másik városba, vagy országba. Bármelyik eset is következik be, az új év nem fog elárulni téged és minden szerencsésen fog alakulni. Fogsz te még azon nevetni, hogy mennyire aggódtál a gyors és nem várt változásoktól. Igen, és a szerelmi életed is jó irányba fordul.

Oroszlán

Az Oroszlánokat 2019-ben még jobban fogják szeretni és természetesen mások figyelmének a központjába fognak kerülni. Az év elején minden területen sikeresek lesznek, ami túlzottan magabiztossá teszi őket. Pontosan ilyenkor űzhet rossz tréfát a sors az Oroszlánokkal, mert nem látják át a valóságot és egy fontos dologban egy árulást követően nagy veszteség érheti őket. Ezért nem érdemes elveszíteni a fejedet. Tartsd vissza az érzelmidet és alaposan gondold át a döntéseidet. Hiszen az Oroszlánnak a vonzó megjelenésén kívül még erős fogakra is szüksége van.

Szűz

Az elmúlt pár év a Szüzek számára nagyon nehéz és stresszes volt. Nem kell aggódnod, a 2019-es évben végre fellélegezhetsz. Végre meg lesz a gyümölcse a több éves küzdelmednek, a felvállalt áldozataidnak, a kemény munkádnak és a a sok lemondásodnak. 2019 év örömet hoz az életedbe. Anyagi sikerek, szerelem, sorsszerű változások – ezek mind boldoggá fognak tenni téged. Viszont ne felejtsd, hogy soha semmi nem szokott simán menni, ezért készülj fel néhány sorscsapásra is. Ezen csillagjegy szülöttei végül mégis nagyon szerencsések lesznek!

Mérleg

Minden mérleg szereti a nyugalmat és harmóniát. Sajnos, a 2019-es évben sokszor kell döntést hoznia és rengeteg vitát kell megoldania. Nem kell aggódni, az új év melletted fog állni, csak arra kell figyelni, hogy az érvek és a viták ne legyenek feleslegesek. Legyél jó a rokonaidhoz és barátaidhoz, hisz csak ők tudnak segíteni abban, hogy megőrizd az egyensúlyt. És eszedbe se jusson kételkedni saját döntéseidben!


Skorpió

Az elkövetkező év lehetőséget ad a Skorpióknak, hogy új oldaláról ismerhessék meg a hozzá közelállók. Mindenki úgy gondolja, hogy a Skorpiók hidegvérűek és egyáltalán nem kedvesek. Valójában azonban nagyon jóindulatúak és kedvesek. A 2019-es évben a Skorpiók megerősítik a kapcsolatukat és akár házasságot is köthetnek. Ez a megerősítés plusz lendületet és motivációt ad ahhoz, hogy a pályájuk a csúcsra érjenek.

Nyilas

A 2018-es év a prioritások éve volt, a 2019-es év még sikeresebb és boldogabb lesz a már kiválasztott területeken. Az új év csak növeli az optimizmusát. Új utazások, élmények és ismerősök várnak rá. A Nyilasoknak lehetőségük lesz arra, hogy megosszák tudásukat és tehetségüket másokkal, ezért azok még jobban fognak hozzá viszonyulni. Ha egy nagyszerű ötlet már régóta a fejedben van, akkor szerintünk is most jött el annak az ideje, hogy megvalósítsd a tervedet a való életben is. Minden a legnagyobb rendben lesz.

Bak

Annak ellenére, hogy e csillagjegy néhány képviselőjének a makacssága még az Kosokénál is erősebb, és sok Baknak úgy tűnhetett, hogy a 2018 évben a szerencse elpártolt tőle és az soha sem tér vissza. A 2019 év visszahozza egy részét a szerencsének és az önbizalomnak, aminek köszönhetően visszatér az egyensúly és a lelki béke. A Bakok végre egy kissé el tudnak lazulni. Figyelj arra, hogy az élettapasztalatod a helyes irányba vigyen. Jobb lenne, ha nem tekintenél hátra, nehogy a keserű múlt elfoglalja a jövő helyét.

Vízöntő

Minden jóra fordul az év első felében: lesz elég időd és erőd a családodra és a munkádra. Sajnos a nyugalom az év második felére megszűnik. A Vízöntők ezen időszakban nagyon nagy célt tűznek ki maguknak, vagy nagy anyagi befektetésre szánják el magukat. Teljesen belefeledkeznek a munkájukba és azt kockáztatják, hogy elveszítik a kapcsolatukat a hozzájuk közel állókkal. Az év második fele valóban vízválasztó lesz, amikor fontos döntéseket kell hozni. Ne feledd, hogy az új év a Te oldaladon áll, ennek ellenére ne hozz elhamarkodott döntéseket.


Halak

A Halak számára a következő év anyagi szempontból nagyon jó lesz. De az új évben valami azt súgja nekik, hogy itt az ideje annak, hogy olyan útra térjenek és maradjanak is meg azon, ahol kevésbé függnek másoktól. A következő évben bátran fogj új dolgokba, akár egyszerre többe is. Azon dolgok, melyekre neked nincs szükséged azok maguktól el fognak tűnni. Csak ne feledkezz meg a hozzád közelállókról, mert ennek következményeképpen komoly viták és hosszantartó konfliktusok alakulhatnak ki.

Ne felejtsd el megosztani!
(ketkes.com)

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés