Hirdetés


A kétgyermekes család élete sokszor kihívásokkal teli, és a népszerű modell, Voksán Virág, illetve párja, Valentényi László is tapasztalja ezt nap, mint nap. Most, amikor mindketten részt vesznek a „Nyerő Páros” című sztárpárshowban, egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan is zajlik a mindennapjaik és miként próbálják megtartani kapcsolatuk stabil alapjait a családi élet sodrásában.

Hirdetés

A pár már lassan 9 éve alkot egy egységet, az évek során két gyermek, Vivi és Benike is érkezett az életükbe. A csemeték mellett az életük, természetesen, sokat változott, és Voksán őszintén elárulja, mennyire próbára teszi őket ez a helyzet.
„Leginkább túlélő fázisban van a kapcsolatunk. Nem kell bemutatni gyerekes családoknak, azért egy gyerek is, nemhogy kettő, azért komolyan próbatételek elé állít egy nagyon jól működő kapcsolatot. Nagyon nehéz, amikor még ennyire picikék” – osztotta meg az egykori playmate.

Hirdetés

A modell nem rejti véka alá, hogy nehéz perióduson mennek keresztül, azonban a szeretet, mely mindketten éreznek egymás iránt, és a közös küzdelem, az, ami összetartja őket ebben a turbulens időszakban. Bár a mindennapjaikban akadnak nehézségek és a kapcsolatuk időnként megpróbáltatik, a bizalom az, ami képes áthidalni a nehéz pillanatokat.
Voksán kihangsúlyozza, hogy párja, Valentényi az első férfi, akiben százszázalékosan képes megbízni, és ez jelenti számára a kapcsolat egyik stabil pillérét. A közös életük, a gyermeknevelés, és a műsorban való részvétel mind próbatételek, melyek során tanulnak, nőnek, és alakítják tovább kapcsolatukat.
A család, a karrier, és a kapcsolatok mindig is összetett egyensúlyi állapotban léteznek, és ahogyan Voksán Virág és Valentényi László is mutatja, az őszinteség és a kölcsönös támogatás lehet az a kapocs, ami segíthet a viharos időszakokon át navigálni. Az ő történetük egyúttal inspiráció és emlékeztető is lehet mindannyiunk számára, hogy a szeretet, a támogatás és a bizalom képes átvinni minket a legnehezebb időszakokon is.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés