Hirdetés

Fotó: Ringier archívum


Zalatnay Cini szerint a titok, ami jó egészségét és vitalitását meghatározza, nem más, mint az állatok iránti szeretete és az, hogy gondoskodik róluk. A híres énekesnő hangsúlyozza, hogy az állatokkal való kapcsolata kulcsszerepet játszik abban, hogy még idősebb korában is energikus maradjon.

Hirdetés

“Ha állatod lesz, onnantól mindegy, hogy te ki vagy és mit csinálsz, hogy színpadon állsz, énekelsz, és hajnalban fáradtan érsz haza. Az az állat akkor is várja tőled a friss vizét, a tápját, a reggeli simogatását, a szeretetedet” – vallja Zalatnay, aki elmondása szerint már gyermekkorában is odáig volt az állatokért, és szinte minden kisállatot hazacsempészett, amit csak talált.

Hirdetés

“Valahogy már kiskoromtól bennem van az állatokkal való jó viszony. Már akkor megállíthatatlan voltam, és csempésztem haza a kutyákat, cicákat, vagy amit épp találtam. Tudtam, hogy innentől én gondoskodom róluk, de ezt sosem fogtam fel teherként. Annak pedig, hogy ma, 76 évesen ilyen testi és lelki egészségnek örvendek, ők nagyban a részesei: az öt cicám, a kutyáim és a lovam. Imádom mindegyiket” – mesélte az énekesnő.
A furcsa kapcsolat az állatokkal azonban nemcsak lelki, hanem fizikai szinten is kifejeződik. Zalatnay szerint például a cicája segít neki csökkenteni a vérnyomását.

Hirdetés

“A vizslám például érzi, ha fellépni megyek és izgulok. Ilyenkor jön, leül velem szembe, és van, hogy csak néz. De van, hogy belekuporodik az ölembe. Mondom is neki, hogy igen, a mama most lámpalázas. Azt is észrevettem, hogy jobb vérnyomáseredményeim vannak, ha a mérés előtt a cicám odabújik egy kicsit az ölembe. A 35 éves lovacskám, akit a vágóhídról mentettem meg, és akivel – időskora révén – már minden nap ajándék, már az autóm hangját is megismeri, és ha csak közeledem, megy a vircsaft, annyira boldog” – mondta Cini.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés