Hirdetés


Zalatnay Sarolta, aki maga is megjárta a börtönt, üzenetet küldött a hamarosan szabaduló Galambos Lajosnak, ismertebb nevén Lagzi Lajcsinak. A legendás énekesnőt húsz évvel ezelőtt ítélték el, és bár előbb szabadulhatott, a rá kirótt büntetést végül teljes egészében ki kellett töltenie. Galambos Lajos, aki 2023 áprilisában kezdte meg saját büntetésének letöltését, várhatóan 2024 júliusában szabadul, miután ügyvédei szerint körülbelül egy év börtönben töltött idő áll előtte.

Hirdetés

Hirdetés

“Hibáztam, két év volt a következménye, megbűnhődtem”

– kezdte a Borsnak Zalatnay Cini.

“Nem voltam elég okos, naiv voltam, hogy azt hittem, tudom, de nem tudtam… Mert más a te tudásod, a te zeneiséged, karriered és más az, hogy megbotlottál. Úgy vélem, senkit sem bántottam, és igenis, az összes dolgozómat kifizettem. De már nekem is, Lajcsinak késő azt mondani, hogy bűnös vagyok! Azt nem is mi döntjük el. Amikor kimondják, hogy az vagy, bűnös vagy, akkor rájössz, hogy Úristen, ezt én valamiért kaptam”

– mondta az énekesnő, aki tudja, mi várhat Lajcsira, amikor kiszabadul.

Hirdetés

“Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött, és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, úgy odamondanak, hogy csak na… Szerintem Lajcsi van olyan erős, hogy ő ezt meg tudja majd csinálni, ha elhatározza, hogy folytatja a zenélést. Neki sok előnye van, ami hátrány is. Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, nehezebb lesz az emberek közé mennie”

– fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Hirdetés

“Én az elmúlt évek ellenére a mai napig összerezzenek, ha meghallok egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy valaki hangosabban zárja be az ajtót, ezek mai napig kísértenek.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés