Hirdetés


Zámbó Jimmy családjának és rajongóinak hosszú várakozás után végre jó hír érkezett: a legendás énekes csepeli villája, mely több hónapig kereste új tulajdonosát a piacon, valószínűleg új kezekbe kerül. A 129,9 millió forintért hirdetett ingatlan iránt egy olyan vevő mutatott érdeklődést, aki nem a villa korábbi híres lakója miatt döntött az vásárlás mellett. Ezáltal Zámbó Jimmy családjának aggályai, miszerint az otthonukból múzeumot alakítanak ki, eloszlottak.

Hirdetés

Adrián, Zámbó Jimmy legfiatalabb fia a TV2-nek adott korábbi nyilatkozatában elmondta, az ingatlan eladásának döntése mögött az áll, hogy számára és édesanyjára nézve az villa már túl nagynak bizonyult. Ez a lépés nem csak az ingatlanpiaci tranzakciók során jelent új fejezetet, hanem személyes szinten is új kezdetet jelent a család számára.

Hirdetés

A rajongók számára ez a hír vegyes érzelmeket válthat ki, hiszen Zámbó Jimmy otthona fontos szimbóluma volt a legendás énekes életművének. Azonban az, hogy a villa új tulajdonosa nem tervezi múzeummá alakítani az ingatlant, lehetőséget ad a család számára, hogy tovább lépjenek, miközben megőrzik emlékeiket és továbbra is tiszteletben tartják Zámbó Jimmy örökségét.
A Ripost értesülései szerint nemrég feltűnt a láthatáron egy potenciális vásárló, aki már a második megtekintés előtt áll.

Hirdetés

„Úgy tudom, a család nem siet túlzottan az eladással, várnak egy jó ajánlatra, majd tárgyalóasztalhoz ülnek. Nem kapkodnak, de szeretnének megválni tőle. A tényleges vételár is megegyezés kérdése számukra. Egyébként úgy tudom, felbukkant valaki, aki komolyan érdeklődik a ház iránt. Egyszer már látta, akkor nagyon tetszett neki, jelenleg a második körös megtekintés fázisában járnak. Az illetőt egyébként az egyáltalán nem foglalkoztatja, hogy Jimmyé volt az ingatlan, így a családnak sem kell attól tartania, hogy múzeummá alakítják majd át” – árulta el a Ripostnak egy informátor.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés