Hirdetés


Több mint két évtizeddel Zámbó Jimmy halála után a közvélemény továbbra is mélyen megosztott és foglalkoztatja az énekes tragikus sorsának körülményei. Annak idején számos elmélet és találgatás látott napvilágot, de a pontos események máig homályban maradtak. Az ügy körülvevő titokzatos színfalak és a nyilvánosságtól elzárt nyomozati adatok csak tovább szították a spekulációkat.

Hirdetés

Most, egy váratlan fordulatként, Hulé Éva, az események egyetlen szemtanújának halála után előkerült egy kézzel írott levél, amely állítólag felfedi azon végzetes éjszaka valós történéseit. A levél, amelyet Zámbó Jimmy fia, Krisztián kapott meg, új dimenziót nyit az ügyben, bár ő úgy döntött, hogy annak tartalmát nem teszi közzé.

Hirdetés

Krisztián maga is számos kérdéssel küzd azóta, hogy a levelet megkapta, de elhatározta, hogy tartja magát az ígéretéhez, és nem osztja meg a levélben rejlő igazságot a nyilvánossággal. Így, bár számára már ismert lehet a válasz Zámbó Jimmy halálának körülményeire, a nyilvánosság számára ez továbbra is megválaszolatlan kérdés marad, és valószínűleg sosem derül ki az igazság azon a tragikus éjszakán történtekről.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés