Hirdetés

Fotó: Blikk/ Fuszek Gábor


A magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, Zámbó Krisztián, nemrégiben egy meglepően őszinte és indulatos bejegyzéssel hívta fel magára a figyelmet az Instagramon. A posztban Krisztián arról tájékoztatta követőit, hogy telefonszámot cserél, és arra kérte őket, hogy az új szám eléréséért email címen keresztül vegyék fel vele a kapcsolatot.

Hirdetés

A bejegyzésben Krisztián kifejezte frusztrációját a technológiai fejlődéssel kapcsolatban, elmondva: “Nem vagyok analfabéta, csak 44-évesen nem értek a k*va drága telefonomhoz!” Ez a nyilatkozat nemcsak a technológiai nehézségekre utal, hanem arra is, hogy Krisztián, aki általában nem híres a hirtelen haragjáról, időnként ő is kiborulhat.
Ez a kirohanás megmutatja, hogy a hírességek is küzdenek a mindennapi élet kihívásaival, beleértve a modern technológia bonyolultságát is. Zámbó Krisztián nyílt és őszinte megnyilvánulása emberségét és hozzáférhetőségét is tükrözi, hiszen nem rejti véka alá érzéseit és nehézségeit.

Hirdetés

Hirdetés

A poszt alatt azonban valóságos háború tört ki, mikor az egyik kommentelő kicsit sértő módon szóvá tette, hogy Krisztián több helyesírási hibát is vétett posztjában.
„Krisztián, én nagyon szeretem Édesapádat, de ha már előadóművésznek nevezed magad, tudjál már leírni 2 mondatot helyesen…” – írta élcelődően a hozzászóló, mire Krisztián durván felkapta a vizet.
„Látod kislány! Nem a lényegre figyeltél! Nem vagyok analfabéta, csak 44-évesen nem értek a kurva drága telefonomhoz! És nyilván le tudom írni a nevemet helyesen. A fogalmazás pedig nem az erősségem, de olyan dalokat írok és komponálok, amihez nincs “fogalmazásod”– felelte felháborodottan Zámbó Krisztián.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés