Hirdetés

Fotó: Blikk/Fuszek Gábor


Peter Srámek, aki széles körben ismertté vált azzal, hogy a “A Király” című sorozatban Zámbó Jimmy énekhangját adta, nemrégiben nyilatkozott a legendás énekes, Zámbó Jimmy 26 millió forintos Mercedeséről is. Srámek, aki híresen rajong Jimmy munkásságáért, a közelmúltban kiadott “Szeress Istenem” című dalával is nagy sikert ért el.

Hirdetés

Srámek nem titkolja rajongását Jimmy iránt. Éppen ezért választotta a fóti katolikus templomot új dalának videoklipjéhez, amely helyszín már Zámbó Jimmy “Nézz le rám, ó Istenem!” című dalának videójában is szerepelt. Ez a gesztus nem csak Srámek tiszteletét fejezi ki Jimmy iránt, hanem a modern korban is továbbviszi annak örökségét, miközben újraértelmezi a klasszikus művészetet.

Hirdetés

Srámek nyilatkozatai Zámbó Jimmy luxusautójával kapcsolatban további érdeklődést keltettek. Ezek a megjegyzések nem csupán egy múltbeli ikon extravagáns életstílusára világítanak rá, hanem Srámek saját művészeti hozzáállását és inspirációját is tükrözik.
“Rengeteg érzés és emlék kavargott bennem, leírhatatlan, amit akkor éreztem. Olyan, mintha Jimmy is ott lett volna”– mesélte.

Hirdetés

A Zámbó Kriszitán éles kritikát fogalmazott meg:
“Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett, és én Srámeknek is csak azt kívánom, találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére, de természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom” – mondta.

Peter Srámek válasza:
“Én nem hallottam semmit, viszont mindenki ott forgat, ahol csak szeretne, én pedig próbálom a legjobban végezni a munkámat. Ezzel le is zárom ezt a témát”– jegyezte meg a Story magazinnak.

Hirdetés

Péter nem győzi hangoztatni, mennyire hálás a Jóistennek a tehetségéért, amit megpróbál maximálisan kiaknázni. Ha pedig a közönsége Jimmy-dalokra vágyik, ő szívesen adja elő azokat.

Három éve sikerült megszereznie Jimmy egykori luxus-Mercedesét
“Sajnos, sokszor rossz, nagyon szervizigényes, csak ritkán tudok közlekedni vele. Kizárólag a Jimmy iránt érzett tiszteletemből adódóan tartom meg és fektetek bele további pénzt”– árulta el Srámek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés