Hirdetés


Zámbó Krisztián, a késő Zámbó Jimmy legidősebb fia, megosztotta érzéseit és gondolatait édesapjáról, aki 23 évvel ezelőtt, pályafutása csúcspontján hagyta el ezt a világot. Az évfordulón a család a temetőben gyűlt össze, hogy megemlékezzenek a népszerű énekesről.

Hirdetés


Krisztián, az érzelmes trubadúr fia, az emlékezés helyszínén védelmezte édesapját, hangsúlyozva, hogy számos téves állítás jelent meg róla az RTL “A Király” című sorozatában, amely Zámbó Jimmy életét és karrierjét mutatja be. Krisztián szerint ezek az információk sok esetben hamis képet festenek édesapjáról, és fontos számára, hogy helyreállítsa az igazságot.

Hirdetés

„Édesapám nem volt szigorú apa! Valószínű akkor sok csibészséget nem követtem volna el, ha szigorúbb lett volna. Ő nagyon-nagyon szeretett minket, szeretett babusgatni, még 16 éves koromban is kisfiamnak hívott! Ez az utolsó, hogy én édesapámról bármit is mondtam. Minden évben ugye megemlékezünk, aminek örülök, de édesapámról nem szeretnék többet beszélni. Nyilván nem egy átlagos emberről van szó, sajnos nem átlagos halállal, amiről mindenki beszél, hogy mi történehetett? Ez végigköveti az életemet, most már 23 éve”
– fogalmazott a legenda gyermeke, aki szintén megjelenik a roppant népszerű sorozatban.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés