Hirdetés


Egy jó orvos élete során rengeteg fájdalmat és szenvedést lát. Persze az is igaz, hogy nagyon sok embernek tudsz segíteni, abban, hogy meggyógyuljanak, teljes életet élhessenek, vagy egyes esetekben, hogy természetes folyamatokon egészségkárosodás nélkül essenek át. Ilyen természetes folyamat a nők áldott állapota, illetve a szülés folyamata is.

Hirdetés

Az orvosok éppen ezért valahol nagyon szerencsés, mégis nagyon nagy terhet viselő emberek. Most következzen egy orvos vallomása, élete legszomorúbb napjáról. Az orvos zokogva mondta mindezt, és üzenetét a nőkhöz címezte:
“Orvosként segíteni szoktam a nőknek életük legnehezebb és legszebb pillanatában és amikor a szülőszobában vagyunk, imádkozni szoktam Istenhez, hogy áldja meg az összes édesanyát.

Hirdetés

Leírhatatlan a fájdalom, amin átmennek, nem számítva azt a 9 hónapot, miközben türelmesen viselik a terhességet. Sok nehézségen mennek keresztül, hogy új életet hozzanak létre. Ma sírnom kellett. Zokogott a lelkem, mert elvesztettem egy nőt. Mindig arra kérem Istent, hogy ez soha ne történjen meg, de néha Istennek más tervei vannak.Miért annyira fájdalmas ennek a nőnek az esete? Férjével 14 évig küzdöttek, hogy gyermekük születhessen.
Mindet kipróbáltak, beleérve a mesterséges megtermékenyítést. Az emberi tudásnak köszönhetően, a petefészek ciszták ellenére végül teherbe esett és úgy tűnt, hogy minden rendben van és éreztem, hogy Isten velünk van.
9 hónap múlva férjével rohantak a kórházba, és én mindent megtettem, hogy segítsek neki a szüléskor. Órákig tartott a vajúdás, a fájdalom pedig intenzíven erősödött, ezért úgy döntöttünk, hogy megcsászározzuk.A nőt elvesztettem, a baba pedig túlélte. Mielőtt utolsó lehelletét kibocsátotta, karjába vette a kisbabát és elmosolyodott, majd így szolt: “Csodálatos Istenünk van”, aztán átadta lelkét.Töprengeni kezdtem, nagyon szomorú voltam és nekem kellett közölnöm a szomorú hírt a férjével. Amikor közöltem vele, hogy mi történt, a férfi elájult.

Hirdetés

Tragédia érte őket életük legboldogabb napján.Ma egy életet veszítettünk el azért, hogy egy másikat megmenthessünk.Mindenkit arra kérek, hogy tartsák tiszteletben a nőket, mert néha a halál völgyén mennek át azért, hogy új életet adhassanak. Tiszteljétek édesanyátokat, feleségeteket, nővéreteket!
Nem kicsi feladat 9 hónapig egy kisbabát hordozni és a szülés is nagy erőfeszítéssel jár. Ne feledjétek, hogy mekkora áldozatot hoztak éretted!Mindennap azért imádkozom Istenhez, hogy védje meg azokat, akik ezt a cikket olvassák, különösen a terhes nőket.”
Kedves férfiak, tiszteljétek feleségeiteket, mert megérdemlik. Isten óvja és védelmezze az összes terhes nőt, és segítsen nekik sikeresen átmenni a születés csodáján!Ne feledd másokkal is megosztani ezt a cikket, osszátok meg minden nővel, hiszen ők adtak nekünk életet!Isten áldja meg a nőket!
Ne felejtsd el megosztani!

Forrás
Hirdetés
Hirdetés