Hirdetés


Zoltán Erika őszintén beszélt élete nagy tragédiájáról, s arról, hogy ezt hogy tudta átvészelni. Minden gyermeknek az a természetes, hogy van édesapja, és van édesanyja – s rájuk mindig, mindenben számíthat.

Hirdetés

Hát – neki ez nem jött össze, de legalábbis nem úgy, mint a nagy többségnek. Erika tudja, hogy milyen a boldog családi élet, hisz 33 éve él meghitt házasságban Robival, s közös gyermekük is született, aki már önálló életet él. S bár a jelenben nincs különösebb gondja, azért a múltban rendesen megvolt. S ez bizony életében jókora törést okozott.

Hirdetés

“Volt apám, de mégsem, mert gyerekkoromban elhagyott minket, és csak a halála előtt néhány évvel találtunk újra egymásra. Persze, édesanyámtól és a nagymamámtól rengeteg szeretetet, törődést, figyelmet kaptam, de azért az mégiscsak jó, ha van egy gyereknek apja is. Ezt pontosan látom a lányomnál…
„Sajnos, 2009-ben elment, de amíg élek, hálás leszek neki, mert tiszta szívből mondhatom, tisztességes embert nevelt belőlem. Néha térden csúszott azért, hogy nekem mindent megadjon. Ő is aggódós anyuka volt, így naponta legalább egyszer beszéltünk telefonon. Aztán fordult a kocka, ahogy idősödött, beteg lett, már én aggódtam érte, én lettem az ő védőbástyája” Hogy aztán mi a boldog házasság, párkapcsolat titka – ezt igazándiból – esélyesen – senki sem tudja pontosan, ám náluk az biztos, hogy első pillanattól kezdve megtalálták a közös hangot – és ez a lényeg.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés